Sneeuwklassen basisschool Sint Aloysiuscollege

alles over de sneeuwklassen 2019

Update zaterdagochtend 30 maart

Wij zijn onderweg naar huis. De vijfde leerjaren zullen rond 8u15 aankomen, de zesdes plannen om rond 9u30 te landen.

Vrijdagochtend 29 maart

Goedemorgen iedereen
Wij zitten weer in de bus op weg naar de skipiste. Het weer belooft zo mogelijk nog beter te worden dan gisteren. Nog een laatste keer de berg afknallen en die blauwe, rode of zelfs zwarte piste onder de knie krijgen! Gisteren lieten we de dansvloer van de lokale discotheek daveren met onze dansmoves. Daarvoor kregen we al ons skidiploma van onze skimonitoren. Vanavond eten we nog een lichte maaltijd in het hotel om dan rond 19 uur de terugreis aan te vangen. De voorlopige aankomsttijd is geschat tussen 9u en 10u. Volg zeker ons Instagramaccount en/of de site voor een update over het aankomstuur. We kijken er naar uit om jullie morgenvroeg terug te zien!
De sneeuwklassers

Donderdagochtend 28 maart

Goedemorgen iedereen
Gisteren sloten wij een zonovergoten skidag af met een avondje in een echt casino. Er werd heel wat afgegokt, vrienden werden uitgedaagd, inzetten verhoogd, winsten geïnd, verliezen werden geïncasseerd…. Uiteindelijk hadden we een eindwinnaar die maar liefst 7000 euro bij elkaar gokte. Momenteel zitten we op de bus, onderweg naar de skipiste. Het belooft alweer een stralende dag te worden. Vanavond vieren we onze laatste avond in Italië met een knaller van een fuif. De danskoppeltjes worden al gevormd en iedereen oefent nog eens zijn beste dansmoves!
Tot schrijfs
De sneeuwklassers

Woensdagochtend 27 maart

Goedemorgen iedereen
Wij zitten momenteel op de bus, onderweg voor onze derde skidag. Gisteren beleefden we een topdag in de bergen. We mogen onszelf vanaf nu allemaal skiërs noemen. De gevorderde groepen waagden zich zelfs al aan een “jumpje” in het funpark. We sloten de dag af met een fakkeltocht rond het kasteel in Sand in Taufers : magisch! Jullie zagen ongetwijfeld de foto’s al op Instagram. We zijn benieuwd naar wat de skipistes vandaag voor ons in petto hebben.
Tot schrijfs De sneeuwklassers

We zijn er!

We zijn veilig aangekomen in ons hotel. De kamers zijn verdeeld en we zijn bezig aan ons eerste middagmaal. Het is hier stralend weer en de bergen rondom het hotel zien wit, net zoals in de films. We zijn in onze nopjes.

Ontbijt op Oostenrijkse bodem

Beste mama’s en papa’s,
Na een vlotte rit, hebben we net ons eerste ontbijt achter de kiezen. We bevinden ons op Oostenrijkse bodem, meerbepaald innsbruck. Als alles volgens schema verloopt, zijn we binnen een tweetal uurtjes op onze bestemming.

Hier komt ons dagboek

Hier kan je tijdens de sneeuwklassen volgen wat er allemaal gebeurt. Wij proberen regelmatig een update te posten zodat je kan lezen wat wij allemaal doen. Tot gauw!

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén